| BLOGG
BRÖLLOP - BARN - PORTRÄTT - FAMILJ
bröllop, wedding, fotograf falkenberg, fotograf, falkenberg, halmstad, varberg, fotograf varberg, ullared, ullared fotograf, ulla, shoppingkortet, hotell ullared, fotograf ullared, gekås, bröllopsfotograf, blogg, fotoblogg, photo, photo blog, wed, bride, bridesmaids, groom, groomsmen, instagram, facebook, insta, pinterest, vine, photographer, wedding photo, bröllopsfotograf halland, halland, göteborg, företag, företagare, entreprenör, presentkort, fotografering, västkusten, gravid, barnfotograf, familjebilder, familj, familjefotografering, barnfotografering, porträtt, porträttfoto, porträttfotografering, bloggare, canon, mark II, 50 mm, photoshop, adobe photoshop, iMovie, animoto, extrema album, qt albums, kissweddingbooks, personlig almanacka, foto mat, matfotograf, duktig fotograf, sverige fotograf, halland fotograf, blondinbella, isabella, löwengrip, proffs, proffsfotograf, redigering, bildredigering, photoshop, sweden, photographer, instagram, facebook, pinterest,västkusten, fotografering priser, priser fotograf, utbildning fotograf, fotoblogg, blogg foto, foto blogg, photo, blogger, photo blog, foki,
12
blog,ajax_fade,page_not_loaded,boxed
title

Mina föräldrar filmade oss när vi var små, visserligen inte lika spontant som vi har möjlighet till idag med mobilen i handen alltid, men från födelsedagar/högtider osv. Så roligt det är att titta på idag! Ett litet klipp säger ju så mycket, ljudet och känslan. Vi har försökt att filma med systemkameran en del här hemma, med tanken om att kanske sätta ihop klippen till en längre film som Ivar men även vi kan titta tillbaka på. Jag bjussar på en kortare variant (med reservation för att jag inte är någon filmfotograf och kör lite på fri hand), ändra bildinställningen till 720 HD och klicka på play vettja!

xoxo

Måndag morgon! Vi har haft en något hektisk helg , lillknodden har haft sin första dunderförkylning vilket såklart påverkar honom i humör både dag som natt, framförallt vår sömn har varit lite sisådär de senaste dagarna. Men allt är övergående, vilket är min största pepp numera!

Och till min nya frukostfavorit då som jag tycker du borde prova; Chiapudding. Nyttigt till tusen! Kan varieras på massvis av olika sätt med frukter, bär, fröer osv. GOTT. En frukost eller ett mellanmål fullproppat med protein, fibrer, antioxidanter, vitaminer och omega-3, som jag dessutom förbereder kvällen innan så det lätt är att lägga upp i skål på morgonen. Jag går efter lite olika recpet, här är ett gäng olika.

Ha finfin vecka goingar! xoxo

_MG_1229_webb

_MG_1239_webb

svartvitt.

15 Jan 2015, BEBIS

Bebisprylar i svartvitt är to die for. Hade flax och budade hem små baby-Converse i förra veckan för halva priset på Tradera, jag har alltid underskattat begagnat lite, MEN när det gäller vissa bebiskläder/skor/prylar så kan det finnas väldigt mycket fint som knappt är använt/slitet. Riktiga små guldkorn helt enkelt.

xoxo


_MG_1146_webb

_MG_1146_white

Det är Ivars 3 månadersdag, och vi har myst lite extra i sängen denna morgonen. Han var redan vaken när jag vaknade, låg och snuttade på sina händer och fyrade av det största leendet när han tittade mot mig och såg att jag var vaken. Att man kan bli så kär i en människa på tre månader.

Många har pratat om att ”det blir så mycket enklare” efter 3 mån och det stämmer nog ganska bra. Han har börjat få mycket bättre nätter nu, äter inte lika ofta utan håller sig mätt längre tid, vilket verkligen är skönt! Första tiden är man en riktig matmaskin. Det jollras, ”pratas” och skriks mer explosivt än tidigare – så man absolut inte ska missa honom ;) På dagarna gillar han att ligga på mage och göra några armhävningar, blåsa salivbubblor och titta på lampor är också roligt. Billig underhållning!

So much love.
xoxo

ivar_bed

15.

10 Jan 2015, INSPIRATION

Vi hänger inne idag. Stormen Egon känns inget kul alls, har istället passat på att pyssla lite hemma, nyårs-rensa, mellan varven då lille kotten vilar. Han vilar dock inga längre stunder så man får vara effektiv.

Lite nytt på kalenderfronten har inhandlats också för alla planer och bokningar under 2015. Dessa finfina är från Bookbinders Design, jag bara älskar deras enkla och stilrena design på kalendrar och kontorsmaterial, kalendrarna är dessutom väldigt bra upplägg på med bra plats för noteringar.

Lördag som det är så håller vi på att laga lite god middag för kvällen, vi testar Pulled Chicken då vi kan Pulled Pork vid det här laget. Ska inte gå riktigt lika längre i ugnen så det passade bra idag.

Ha en go kväll fina ni!
xoxo

15_blogg

Det blev en annorlunda jul i år. Och speciell. Ivars första julafton. Vår första som föräldrar. När man är 2,5 månad har man kanske inte så mycket behållning av sina julklappar och Kalle Anka, men jag har försökt att dokumentera i bilder och korta videoklipp för någon gång ska väl det uppskattas att titta tillbaka på. Ivar har fått så väldigt många fina och användbara julklappar, babygymmet har verkligen blivit en riktig favvo! Kul för honom och skönt för oss att kunna lägga ifrån honom någonstans där han ligger nöjt och filurar ett tag.

Skönt att äntligen kunna blogga lite igen, hemsidan har, som ni kanske märkt, legat nere några veckor då den blivit hackad TVÅ gånger, galet! Får tro jag slipper detta fler gånger!

Lite bilder från julhelgen hann jag med att lägga upp också, men nu har jag en liten kille som vill ha uppmärksamhet bredvid.

xoxo

_MG_0242_webb

_MG_0790_webb

_MG_0871_webb

_MG_0862_webb

_MG_0828

Har precis kommit hem från BVC där det var vägning och mätning av lilla kotten idag. Sitter nu med en stor kaffe som har blivit lite av ett måste på förmiddagarna och lägger in lite bilder från den senaste tiden. Vi har även börjat filma med systemkameran, roligt att ha sen!

Ivar går stadigt uppåt på vågen, ligger över normalkurvan nu på 5600 gram, så det finns lite att ta av om man säger så. Nu börjar det krypa fram en personlighet mer och mer; det är en ganska glad liten kille som skrattar mer för varje dag. Han pruttar ofta och ljudligt och föredrar att ligga på skötbordet och lyssna på musikmobilen som snurrar ovanför. Favoritbodyn är den det står IVAR på, såklart, och när pappan kommer hem gillar han att lägga en kärleksfull kräk på hans axel. Eller två. Life’s good!

 

xoxo

 

advent

I somras visualiserade jag om hur jag satt uppburrad hemma i soffan, novemberregnet slog mot rutorna, tända ljus, och jag sitter med min bebis i famnen. Idag är en sån dag.

Vi har det bra! Har börjat landa lite i det nya livet, börjar kännas mer avslappnat och det mesta liksom flyter på. Vi börjar även hitta på mer saker utanför hemmet, och så börjar mammagruppen på fredag. Spännande att få träffa andra mammor, tjöta och dricka det välsignade kaffet ihop. Det är inte för inte som uttrycket ”lattemorsor” finns, det har man ju förstått. Några kaffekickar under dagen är såå välbehövliga.

Nu händer det ganska mycket för varje vecka, bilderna nedan är från tidigare och jag tycker att han redan har förändrats, fått fler dubbelhakor och ett annat fokus blicken. Han är så go så, vår Ivar.

xoxo

_MG_9768_webb

Untitled-1_-blogg

ivar

13 Nov 2014, BEBIS

_MG_9914_name

För 4 veckor sedan vändes våra liv upp och ner när vår lilla kille bestämde sig för att titta ut, två dagar eftet BF, med raketfart dessutom! Från första värk tog det sex timmar. Vi hann knappt med att bli nervösa eller hinna tänka så mycket innan han låg där på bröstet och tog sitt första andetag. Vilken upplevelse det är, en förlossning. Så mycket känslor på samma gång innanför fyra väggar, så obeskrivligt.

Ivar. Vår lilla kotte.Första tiden hemma har varit full fokus på att lära känna varandra, tyda hans behov, vara mjölkkossa och ta emot nyfikna besökare om vartannat. Man befinner sig verkligen i den berömda bubblan och allt annat runt omkring blir ganska oviktigt. Nu har pappan börjat jobba sedan två veckor tillbaka och jag försöker hitta lite rutiner och komma in i vår nya vardag. Fortfarande kan jag titta på honom och förstår inte riktigt att det är just han som har bott inne i min mage i 9 månader!? Kroppen är bra konstig.

So much love ♥ xoxo