| BLOGG
Jag skapar minnen av dina ögonblick - BRÖLLOP - BARN - PORTRÄTT - FAMILJ
bröllop, wedding, fotograf falkenberg, fotograf, falkenberg, halmstad, varberg, fotograf varberg, ullared, ullared fotograf, ulla, shoppingkortet, hotell ullared, fotograf ullared, gekås, bröllopsfotograf, blogg, fotoblogg, photo, photo blog, wed, bride, bridesmaids, groom, groomsmen, instagram, facebook, insta, pinterest, vine, photographer, wedding photo, bröllopsfotograf halland, halland, göteborg, företag, företagare, entreprenör, presentkort, fotografering, västkusten, gravid, barnfotograf, familjebilder, familj, familjefotografering, barnfotografering, porträtt, porträttfoto, porträttfotografering, bloggare, canon, mark II, 50 mm, photoshop, adobe photoshop, iMovie, animoto, extrema album, qt albums, kissweddingbooks, personlig almanacka, foto mat, matfotograf, duktig fotograf, sverige fotograf, halland fotograf, blondinbella, isabella, löwengrip, proffs, proffsfotograf, redigering, bildredigering, photoshop, sweden, photographer, instagram, facebook, pinterest,västkusten, fotografering priser, priser fotograf, utbildning fotograf, fotoblogg, blogg foto, foto blogg, photo, blogger, photo blog, foki,
12
blog,ajax_fade,page_not_loaded,boxed
title

Snart.

10 september 2014 09:45, BEBIS, FOTO - PORTRÄTT

Nu har stativet fått jobba lite igen, då vi gjorde ett försök till att memorera magen för någon vecka sedan. Är det svårt att ta självporträtt med fjärrutlösare så är det hundra gånger svårare att ta på två personer som dessutom ska bli ”bra” i samma bild! Men vi fick efter många om och men ihop några bilder som vi är nöjda med och som så småningom skulle kunna bli en framkallning.

Det är ofattbart kort tid kvar, allt från 2-6 veckor kanske?! I helgen ska BB-väskan packas och sedan kan vi börja vänta, på riktigt.

preggo_webb

_MG_9448_webb

En utav sommarens finaste kvällar var jag och kameran nere vid stranden och fotade denna goa 1-åring tillsammans med föräldrar. Det blev massa bus i sanden och som sedan avslutades med att Wiggo insisterade på att få ta ett kvällsdopp! Och för en 1-åring är det ju bara att slänga blöjan och hoppa i plurret! Smidigt.

Hur som helst kom jag hem med helt fantastiska bilder, det blir som bäst när man kryper efter i barnets nivå, trots preggokula!

xoxo

blogg1 blogg2

Preggo update

30 augusti 2014 14:04, BEBIS, THE DIARY OF MY LIFE

VECKA 34. Och ojj vad gravid jag känner mig! 

Det är föräldragrupper, barnmorskebesök och fix om vartannat just nu. Saker börjar falla på plats, både i våra huvud och här hemma. Har aldrig riktigt förstått det här med att ”boa” innan, men det är som att man blir manisk i att få allt på plats. Som en instinkt att allt måste vara i ordning innan den nya familjemedlemmen anländer. Du dammar och skrubbar på ställen som knappt skrubbats tidigare, rensar skafferi och frostar av frys. Förbereder för förberedelser.  Och det vill till att passa på att vara som mest aktiv på förmiddagarna, för efter lunch går jag sedan in i en trötthetskoma som håller i sig, och då går ögonen i kors.

Har jobbschema två veckor till, men det är otroligt vad kroppen säger nej tydligt nu, den vill bara vila. Och när jag väl ligger för att sova under nätterna så går såklart inte det bra. Halvsitter i sängen och sover mest nu. Har fått lite problem med svullnad i händer och fötter, nerverna i framförallt högerhanden ligger i kläm på grund av allt vatten i kroppen så flera gånger under dagen har jag domningar och stickningar i fingrarna vilket påverkar vardagen mer än man tror. Händerna värker och blir väldigt fumliga och har fått handledsskydd som ska underlätta svullnaden. Blir det inte värre så är det bara att hålla ut några veckor till, har haft en fantastiskt bra graviditet så lite krämpor såhär på slutet räknar jag med.

Igår kväll blev vi överraskade av familjen som hade bjudit in oss på vad vi trodde var ett vanligt fredagsmys med lite tacos och så. Istället hamnade vi på vår egen babyshower! Hade aldrig ens tänkt tanken att någon skulle anordna detta för oss, så jag är nog fortfarande lite chockad över allt fint vi fick till bebis, all god mat och tiden de lagt ner med att tissla och tassla med detta i smyg. Så tacksam! ♥

 

IMG_2063.JPG

IMG_2103.JPG

IMG_2107.JPG

IMG_2056.JPG

linda ♥ jonas

16 augusti 2014 16:30, FOTO - BRÖLLOP

Lite bröllopsredigering såhär denna lördagseftermiddag. Mötte upp fina Linda och Jonas vid Varbergs fästning i slutet av maj, ja det känns ju som en evighet sedan nu! Sommaren har rusat, och jag ska försöka hinna ikapp med att visa alla kalasfina bröllopsbilder som ligger på hårddiskarna och väntar iiiivrigt.

Puss på er! Ha en fin helg! xoxo

 

blogg_1_webbblogg_2_webb

tisdagsblogg

12 augusti 2014 19:22, FOTO - TRYCKSAKER

Hej på er! Är precis hemkommen från första besöket i föräldragruppen. 8 par som andades och gjorde avslappningsövningar tillsammans i ett grymt svettigt rum, lite eftermiddags-slöa, gravid-slöa och där alla försökte ta in all nyttig info som barnmorskan delade med sig av.

Nu är soffan MIN! Har kommit in i någon trötthetssvacka och vilar all ledig tid känns det som. Tur att jag samtidigt kan syssla med lite bildredigering då jag har ett gött gäng av sommarens bröllopsbilder som ska avslutas och levereras. På tal om leverans så tog jag några bilder på boudoiralbumet på Fia innan jag skickade iväg; jag är så fantastiskt nöjd med leverantören av mina album. Precis den lyxiga känslan jag vill det ska vara när man som kund bläddrar igenom sina bilder.

xoxo

fiaalbum_blogg

bts_augusti

Men javisst! På bröllopet förra helgen hade jag med mig en söt assistent på fotograferingen. Hon ska själv börja fota bröllop och ville ha lite tips och inspiration. Perfekt med någon som assisterar med skärmen dessutom nu när jag känner mig gaalet osmidig. Hon hann även ta några ”behind the scenes”-bilder vilket är kul, men urk för att se sig själv på bild, men denna får funka!

Idag har jag fullt upp med bröllopsbilder; urval, tackkort och leverera fotoalbum som jag fick på posten idag!

Ha en skön helg! xoxo

tiden rusar!

5 augusti 2014 21:12, BEBIS, FOTO - PORTRÄTT

Hej. Här har ni mig, lite tjockare än vanligt bara…

Det blev lite bilder en utav sommarkvällarna på semestern, då i vecka 30. Att det redan gått 75%. När man till en början tycker att nio månader känns som en evighet, att man har den längsta startsträckan någonsin för förberedelser både praktiskt och mentalt. Vi börjar nu få ordning på det mesta för att en liten ska kunna flytta in hos oss.

Med stativ och fjärrutlösare var det alltså detta som blev resultatet på en helt vanlig åker i solnedgången. So much love ♥

xoxo

 

minkula_blogg

boudoir

2 augusti 2014 18:29, FOTO - PORTRÄTT

I maj träffade jag fina Fia för boudoirfotografering. Och har sedan dess har jag ruvat på dessa bilder som skulle bli album att ge bort till den blivande mannen i morgongåva. Idag gifter de sig, och han har fått sitt album!

Har kommit hem från deras bröllopsfotografering för en stund sedan och, vilket par! Här har ni dagens brud, fast några månader innan bröllopet:

fia_boudoir_bloggfia_boudoir_blogg2

Fina sommar! Semestern prickades in på de bästa veckorna och jag har nog aldrig badat i havet så många gånger som i år! Här är en liten sammanfattning av semesterveckorna, allt från strand till foto, till babyinköp och massa glassätande! xoxo

 

blogg_instsmoments

vitamin boost!

24 juli 2014 20:17, FOODLOVE

Denna måste ni prova! Min nya drog. Fräsch som bara den! Har länge snöat in på hallon- och jordgubbssmoothies men efter att ha provat detta recept så kommer det nog dröja ett tag innan jag är i hallonvevan igen. Varför har jag inte gjort denna tidigare? Så enkel, och blir nästan lite ”glassliknande” precis när den är nymixad. Slurp säger det ju!

xoxo

mango_blogg