| BLOGG
Jag skapar minnen av dina ögonblick - BRÖLLOP - BARN - PORTRÄTT - FAMILJ
bröllop, wedding, fotograf falkenberg, fotograf, falkenberg, halmstad, varberg, fotograf varberg, ullared, ullared fotograf, ulla, shoppingkortet, hotell ullared, fotograf ullared, gekås, bröllopsfotograf, blogg, fotoblogg, photo, photo blog, wed, bride, bridesmaids, groom, groomsmen, instagram, facebook, insta, pinterest, vine, photographer, wedding photo, bröllopsfotograf halland, halland, göteborg, företag, företagare, entreprenör, presentkort, fotografering, västkusten, gravid, barnfotograf, familjebilder, familj, familjefotografering, barnfotografering, porträtt, porträttfoto, porträttfotografering, bloggare, canon, mark II, 50 mm, photoshop, adobe photoshop, iMovie, animoto, extrema album, qt albums, kissweddingbooks, personlig almanacka, foto mat, matfotograf, duktig fotograf, sverige fotograf, halland fotograf, blondinbella, isabella, löwengrip, proffs, proffsfotograf, redigering, bildredigering, photoshop, sweden, photographer, instagram, facebook, pinterest,västkusten, fotografering priser, priser fotograf, utbildning fotograf, fotoblogg, blogg foto, foto blogg, photo, blogger, photo blog, foki,
12
blog,ajax_fade,page_not_loaded,boxed
title

Fina sommar! Semestern prickades in på de bästa veckorna och jag har nog aldrig badat i havet så många gånger som i år! Här är en liten sammanfattning av semesterveckorna, allt från strand till foto, till babyinköp och massa glassätande! xoxo

 

blogg_instsmoments

vitamin boost!

24 juli 2014 20:17, FOODLOVE

Denna måste ni prova! Min nya drog. Fräsch som bara den! Har länge snöat in på hallon- och jordgubbssmoothies men efter att ha provat detta recept så kommer det nog dröja ett tag innan jag är i hallonvevan igen. Varför har jag inte gjort denna tidigare? Så enkel, och blir nästan lite ”glassliknande” precis när den är nymixad. Slurp säger det ju!

xoxo

mango_blogg

_MG_7585-2_webb

Då var vi inne på sista semesterveckan och på måndag börjas det med jobb igen. Kl 6:45. På med blåtröjan och in i gula lådan! Sommaren verkligen rusar, och snart är det oktober.

Vi räknar dagar och veckor nu. Har haft delmål att räkna ner mot under hela tiden och vips så har det gått 200 dagar, 30 veckor och 70%. Tidigare har allting känts så ”långt borta”, men när vi är på denna sidan av sommaren och när magen växer på i sån ruskigt fart så börjar det faktiskt landa att våra liv snart kommer vändas upside down och snurras om några varv. Lite sådär härligt ovetande.

Hur som helst så har jag fått många frågor om vem som ska få äran att fotografera mig och magen. Och äran fick – Jag! Med stativ och fjärrutlösare kilade jag ut en TROPISK sommarkväll i solnedgången och klickade av några porträtt. Har inte hunnit titta igenom hela gänget så bjussar i vanlig ordning på en liten sneaker.

Hoppas ni har fina sommardagar! xoxo

prickiga drömmar

14 juli 2014 21:51, FOODLOVE

Härliga semester! Bestämma dagarna precis som man vill, spontant och tom kalender! Flipflops, jordgubbssaft, isglass, kortspel på balkongen och sand mellan tårna.

I förmiddags när regnet hängde i luften passade jag på att slänga ihop en av mina favoritkakor. Småkakor alltså. Så underskattat! Extra bra när dem är lätta att göra och blir två plåtar som räcker till sommarens alla picknickar och kaffepauser. Gott!

xoxo

prickiga_blogg

tittut!

9 juli 2014 19:29, FOTO - BARN/FAMILJ

_MG_7199_webb

Har idag tagit 6 veckors bilder på denna söta lilla skrutt. Fler bilder så småningom. Tur att vi avklarade det tidigare i förmiddags för resten av eftermiddagen har jag haft fullt sjå med att dricka vatten och äta isglass. God damn vilken sommarvärme vi har! Sitter nu ute på balkongen och börjar bli människa igen, skugga och fläktar ljuvligt. Underbara sommarkvällar ♥

xoxo

20140707-164822-60502550.jpg

Tre veckors semester har vi framför oss, och vi inledde den med att köpa barnvagn. En Brio Happy Superior, vilken djungel detta är egentligen. Finesser, funktioner, byglar, suffletter, chassi and so on… Hade min mamma och pappa med oss och pappa gick runt i butiken och jämförde priserna med ”hur mycket bil man skulle få för pengarna”. Typiskt honom. Och ja det kostar, men förhoppningsvis har vi vagnen länge och kanske även till fler knoddar. Speciell känsla nu när vi plockat upp och fått hem vagnen, den blir hur bra som helst, och det blir mer verkligt nu att det är en liten som ska ligga däri och sussa…

Efter lilla shoppingsvängen gick vi till Hamnkrogen, Varberg, och åt deras omtalade (tydligen!) surdegsbakade pizzor, rekommenderas verkligen såhär i semestertider! Man KAN INTE sluta äta!

xoxo

20140705-185249-67969439.jpg

Men idag har vi väl inte behövt frysa i alla fall? Närmare 30°, och med tjockismage och kamera i högsta hugg fotograferade jag idag det ljuvliga paret Josefin & Per ute i Grimsholmen. Det fläktade tack och lov väldigt skönt och vi hade tur med mycket moln! Mina minneskort är fyllda med helt fantastiska bilder. More to come…

xoxo

 

silva_goran_webb

_MG_5167_webb

Det borde egentligen förbjudas att ta sina bröllopsbilder kl. 12.00 mitt på dagen när solen står sådär osexigt högt på himmeln. Kvällsfoto i mitt HJÄRTA. Ett magiskt pirr, ett gyllene ljus, som pirrar lika mycket som i brudparets magar.

En klassisk bröllopsdag med fullt av gäster som ivrigt väntar in bröllopsparet efter vigseln gör det svårt att få till en fotografering när ljuset är som bäst lämpat. Men som jag hoppas, att fler skulle prioritera oslagbara bilder! Jag ska nog börja promota detta lite mer! Så värt!

xoxo