| BLOGG
Jag skapar minnen av dina ögonblick - BRÖLLOP - BARN - PORTRÄTT - FAMILJ
bröllop, wedding, fotograf falkenberg, fotograf, falkenberg, halmstad, varberg, fotograf varberg, ullared, ullared fotograf, ulla, shoppingkortet, hotell ullared, fotograf ullared, gekås, bröllopsfotograf, blogg, fotoblogg, photo, photo blog, wed, bride, bridesmaids, groom, groomsmen, instagram, facebook, insta, pinterest, vine, photographer, wedding photo, bröllopsfotograf halland, halland, göteborg, företag, företagare, entreprenör, presentkort, fotografering, västkusten, gravid, barnfotograf, familjebilder, familj, familjefotografering, barnfotografering, porträtt, porträttfoto, porträttfotografering, bloggare, canon, mark II, 50 mm, photoshop, adobe photoshop, iMovie, animoto, extrema album, qt albums, kissweddingbooks, personlig almanacka, foto mat, matfotograf, duktig fotograf, sverige fotograf, halland fotograf, blondinbella, isabella, löwengrip, proffs, proffsfotograf, redigering, bildredigering, photoshop, sweden, photographer, instagram, facebook, pinterest,västkusten, fotografering priser, priser fotograf, utbildning fotograf, fotoblogg, blogg foto, foto blogg, photo, blogger, photo blog, foki,
12
blog,ajax_fade,page_not_loaded,boxed
title

novembermys.

17 november 2014 14:57, BEBIS, THE DIARY OF MY LIFE

I somras visualiserade jag om hur jag satt uppburrad hemma i soffan, novemberregnet slog mot rutorna, tända ljus, och jag sitter med min bebis i famnen. Idag är en sån dag.

Vi har det bra! Har börjat landa lite i det nya livet, börjar kännas mer avslappnat och det mesta liksom flyter på. Vi börjar även hitta på mer saker utanför hemmet, och så börjar mammagruppen på fredag. Spännande att få träffa andra mammor, tjöta och dricka det välsignade kaffet ihop. Det är inte för inte som uttrycket ”lattemorsor” finns, det har man ju förstått. Några kaffekickar under dagen är såå välbehövliga.

Nu händer det ganska mycket för varje vecka, bilderna nedan är från tidigare och jag tycker att han redan har förändrats, fått fler dubbelhakor och ett annat fokus blicken. Han är så go så, vår Ivar.

xoxo

_MG_9768_webb

Untitled-1_-blogg

ivar

13 november 2014 20:04, BEBIS

_MG_9914_name

För 4 veckor sedan vändes våra liv upp och ner när vår lilla kille bestämde sig för att titta ut, två dagar eftet BF, med raketfart dessutom! Från första värk tog det sex timmar. Vi hann knappt med att bli nervösa eller hinna tänka så mycket innan han låg där på bröstet och tog sitt första andetag. Vilken upplevelse det är, en förlossning. Så mycket känslor på samma gång innanför fyra väggar, så obeskrivligt.

Ivar. Vår lilla kotte.Första tiden hemma har varit full fokus på att lära känna varandra, tyda hans behov, vara mjölkkossa och ta emot nyfikna besökare om vartannat. Man befinner sig verkligen i den berömda bubblan och allt annat runt omkring blir ganska oviktigt. Nu har pappan börjat jobba sedan två veckor tillbaka och jag försöker hitta lite rutiner och komma in i vår nya vardag. Fortfarande kan jag titta på honom och förstår inte riktigt att det är just han som har bott inne i min mage i 9 månader!? Kroppen är bra konstig.

So much love ♥ xoxo

BF

12 oktober 2014 12:05, BEBIS

IMG_2354.JPG

Men hej 12 oktober! Som vi väntat på denna dag. Dock ingen bebis i sikte än…

Gick tillbaka i en utav gravidapparna där jag har skrivit korta dagboksinlägg sedan vecka 13 (mars) ungefär, och hittade en rad i ett utav inläggen som verkligen känns som evigheter sedan; ”Först ska blommorna knoppa, löven slå ut, och när dem sedan färgglada blåser av träden – då är det dags för bebis.”

Och ja, hösten är här, krabaten har disco därinne i magen förjämnan, och det är just nu en väldigt konstig känsla att längta så mycket efter någon vi aldrig träffat.

xoxo

FIA ♥ CHARLIE

7 oktober 2014 12:50, FOTO - BRÖLLOP

Och någonstans här sätter jag punkt för sommaren 2014. GRYM! Fia och Charlie var sista bröllopet jag hade innan min sjukskrivning/föräldraledighet och nedan har ni ett gött gäng bilder från deras fotografering. Ett härligt par och ett busigt, galet brudfölje! Att stå bakom kameran är extra roligt när alla bjuder på sig själva, slappnar av och tänker bort kameran för en stund.

Alla fina par jag träffat denna sommar lagras och arkiveras som vanligt både på mina hårddiskar och djupt i hjärteroten, kärlek är ju så fint, även på bild! ♥

 

Tack till Fia och Charlie för förtroendet!

xoxo

fiacharlie_bloggfiacharlie_blogg2fiacharlie_blogg3

Fina oktober. Äntligen. Satt och backup-sparade årets bröllopsbilder till hårddiskarna tidigare och hittade samtidigt ett gäng bilder från oktober förra året; vackraste löven, gravidmagar, hundfoto och äppelkakor som bakades i mängder  med äpplen från mamma och pappas trädgård. Jag hoppas såå att den lilla krabaten inuti min kalaskula behagar titta ut snart så att jag nästa år kan titta tillbaka på oktober med hårddiskarna då mest troligt fulla med bebisbilder. Fina oktober. 

 

xoxo

oktoberblogg

Tvättar, bäddar, boar

27 september 2014 13:28, BEBIS

Hej lördag! Vi har haft långfrukost idag med frallor, havregrynsgröt, ägg och färsk frukt. Bättre start på dagen finns inte! Vilken dag som helst blir vi 3 och någonstans har man med sig att det kanske dröjer innan vi kan sitta såhär i lugn och ro på helgmornarna.

Har i veckan levererat mina sista bröllopsalbum för denna sommaren, det känns så skönt att kunna bocka av det sista på listan för att nu företaget ska komma att vila lite en tid framöver. Och just nu är vila i princip det enda jag gör i väntan på att liten ska dimpa ner, och mellan varven tvättas det och boas runt. Tog en sväng med kameran för att memorera några små söta bebisprylar här hemma; de nytvättade minikläderna, blöjtårtan vi fått, finfina lådor med ugglor (älskar ugglor!), babynestet och lilla hörnan med vaggan. ♥

xoxo

 

blogg

josefin ♥ per

22 september 2014 13:54, FOTO - BRÖLLOP

Bättre sent än aldrig kommer här ett gäng finfina bröllopsbilder från Josefin och Pers dag, 5 juli. Har haft lite tid hemma såhär i väntans tider så tyckte det var dags för ett litet inlägg fullproppat med bilder.

5 juli var en ganska svettig dag, som resten utav sommaren som gick, men under de timmar vi fotograferade fick jag i alla fall mina älskade moln på himmeln, och visst är de fantastiskt fina tillsammans? Stort tack till Josefin och Per för att just jag fick äran att stå bakom kameran!

xoxo

josefinper_1josefinper_2

josefinper_3

Snart.

10 september 2014 09:45, BEBIS, FOTO - PORTRÄTT

Nu har stativet fått jobba lite igen, då vi gjorde ett försök till att memorera magen för någon vecka sedan. Är det svårt att ta självporträtt med fjärrutlösare så är det hundra gånger svårare att ta på två personer som dessutom ska bli ”bra” i samma bild! Men vi fick efter många om och men ihop några bilder som vi är nöjda med och som så småningom skulle kunna bli en framkallning.

Det är ofattbart kort tid kvar, allt från 2-6 veckor kanske?! I helgen ska BB-väskan packas och sedan kan vi börja vänta, på riktigt.

preggo_webb

_MG_9448_webb

En utav sommarens finaste kvällar var jag och kameran nere vid stranden och fotade denna goa 1-åring tillsammans med föräldrar. Det blev massa bus i sanden och som sedan avslutades med att Wiggo insisterade på att få ta ett kvällsdopp! Och för en 1-åring är det ju bara att slänga blöjan och hoppa i plurret! Smidigt.

Hur som helst kom jag hem med helt fantastiska bilder, det blir som bäst när man kryper efter i barnets nivå, trots preggokula!

xoxo

blogg1 blogg2

Preggo update

30 augusti 2014 14:04, BEBIS, THE DIARY OF MY LIFE

VECKA 34. Och ojj vad gravid jag känner mig! 

Det är föräldragrupper, barnmorskebesök och fix om vartannat just nu. Saker börjar falla på plats, både i våra huvud och här hemma. Har aldrig riktigt förstått det här med att ”boa” innan, men det är som att man blir manisk i att få allt på plats. Som en instinkt att allt måste vara i ordning innan den nya familjemedlemmen anländer. Du dammar och skrubbar på ställen som knappt skrubbats tidigare, rensar skafferi och frostar av frys. Förbereder för förberedelser.  Och det vill till att passa på att vara som mest aktiv på förmiddagarna, för efter lunch går jag sedan in i en trötthetskoma som håller i sig, och då går ögonen i kors.

Har jobbschema två veckor till, men det är otroligt vad kroppen säger nej tydligt nu, den vill bara vila. Och när jag väl ligger för att sova under nätterna så går såklart inte det bra. Halvsitter i sängen och sover mest nu. Har fått lite problem med svullnad i händer och fötter, nerverna i framförallt högerhanden ligger i kläm på grund av allt vatten i kroppen så flera gånger under dagen har jag domningar och stickningar i fingrarna vilket påverkar vardagen mer än man tror. Händerna värker och blir väldigt fumliga och har fått handledsskydd som ska underlätta svullnaden. Blir det inte värre så är det bara att hålla ut några veckor till, har haft en fantastiskt bra graviditet så lite krämpor såhär på slutet räknar jag med.

Igår kväll blev vi överraskade av familjen som hade bjudit in oss på vad vi trodde var ett vanligt fredagsmys med lite tacos och så. Istället hamnade vi på vår egen babyshower! Hade aldrig ens tänkt tanken att någon skulle anordna detta för oss, så jag är nog fortfarande lite chockad över allt fint vi fick till bebis, all god mat och tiden de lagt ner med att tissla och tassla med detta i smyg. Så tacksam! ♥

 

IMG_2063.JPG

IMG_2103.JPG

IMG_2107.JPG

IMG_2056.JPG