| BLOGG
| BLOGG
BRÖLLOP - BARN - PORTRÄTT - FAMILJ
bröllop, wedding, fotograf falkenberg, fotograf, falkenberg, halmstad, varberg, fotograf varberg, ullared, ullared fotograf, ulla, shoppingkortet, hotell ullared, fotograf ullared, gekås, bröllopsfotograf, blogg, fotoblogg, photo, photo blog, wed, bride, bridesmaids, groom, groomsmen, instagram, facebook, insta, pinterest, vine, photographer, wedding photo, bröllopsfotograf halland, halland, göteborg, företag, företagare, entreprenör, presentkort, fotografering, västkusten, gravid, barnfotograf, familjebilder, familj, familjefotografering, barnfotografering, porträtt, porträttfoto, porträttfotografering, bloggare, canon, mark II, 50 mm, photoshop, adobe photoshop, iMovie, animoto, extrema album, qt albums, kissweddingbooks, personlig almanacka, foto mat, matfotograf, duktig fotograf, sverige fotograf, halland fotograf, blondinbella, isabella, löwengrip, proffs, proffsfotograf, redigering, bildredigering, photoshop, sweden, photographer, instagram, facebook, pinterest,västkusten, fotografering priser, priser fotograf, utbildning fotograf, fotoblogg, blogg foto, foto blogg, photo, blogger, photo blog, foki,
12
blog,ajax_fade,page_not_loaded,boxed
title

    

Nu i sommar har vi hunnit med några DIY-projekt till barnrummet här hemma. Dessa två pjäser ovan har fått lite nytt liv ” a la 2015″. Både byrån och gåvagnen hade jag när jag var liten, så roligt att de har sparats och kan återanvändas! 

{Betonggrå möbelfärg samt svart matt sprayfärg från Panduro.}

xoxo

   

 
 
  

Hej vänner! Hoppas ni haft en go helg! Här har vi hunnit med en hel del. 

Jag blev överraskad med bröllopsfotografering igår, hade väl det lite på känn att det skulle fotas något ”mer” än vanliga familjebilder, och när vi möts upp så står hela familjen i bröllopskläder, så fina så! Utmaning att inte ha full koll! Men är det hemligt så är det. 😉 Vi fick massa fina bilder, visar i bloggen så småningom.

Idag var pappan iväg på Paintball så jag och Ivar spenderade eftermiddagen med att baka babymuffins med bär. Hade en riktigt fikasugen kille som godkände mellanmålet, två muffins senare… 

xoxo

   

    

Canon EOS 6D @ 50 mm f/1,4


I förra veckan var jag iväg på en av sommarens första fotograferingar. Jag fotar inte lika mycket som ”vanligt” ännu. Busy! Frågan är om ”som vanligt” blir på ett tag? Tar helt enkelt så mycket bokningar jag känner att jag och min lilla familj hinner/orkar med. Att jag nu är fullbokad hela augusti och september är ju så himla kul, trots att jag haft långt mammauppehåll!

Men OJ vad roligt att få porträttfota på allvar igen! Mötte upp Denice och Erik för gravidfoto vid Yngeredsforsen en bit utanför Vessigebro. Julikväll, solnedgång, några fighter med knotten fick vi ta, men vi fick ihop ett gött gäng bilder på fina kulan! Några flashbacks, då detta var jag förra sommaren.

xoxo
deniceerik1deniceerik2

Det här med hus är ju ett livsprojekt. Och det förstår vi nu efter att varit husägare i 1,5 månad med alla våra idéer, planer och visioner är det tid och pengar som styr som vanligt. Vi har fått upp de mesta lådorna, renoverat lite på ytskiktet, lagt nytt tak och gjort lite fönsterbyte. Nu ska vi börja bo in oss lite, spara pengar, spara pengar, och sedan får vi se vad vi hugger tag i framöver. Alltid behövs det småfixas, men det är så fantastiskt att ha sitt eget! Att äga en egen liten yta på jordklotet.

 

Här ett gäng bilder; dock inte hunnit ta nya bilder i hela huset så vi börjar med dessa. Från hallen in till vardagsrum har vi dessa fina pardörrar som blev vita. Parketten behöll vi. Även altandörren som skymtas på de nya bilderna är utbytt. Alla väggar och tak är uppfräschade med färg!

vrum

 

Huset är i etage, från hallen har vi några trappsteg upp till sovrummen/badrum/kontor/klädkammare. Här blev det vitt, vitt, vitt samt nya handtag på alla dörrar.

hall

Här ett utav smårummen som kommer bli mitt kontor tillsvidare. Den fantastiska blåa väggen behöll vi INTE. Vi lade in nytt golv. Skrivbordet på de nedre bilderna var kvarlämnat i huset så det behöll vi, kan bli bra sedan när vi får upp allt, lite förvaring och så. Bara älskar min blivande anslagstavla av armeringsjärn!

 

kontor

xoxo

Bland ris och snår i vår lilla trädgård växer det både det ena och det andra. Favoriten just nu är pionbusken med alla dess rosa knoppar. Var ute en sväng i trädgården igår, har knappt hunnit reka läget där ute för att allt fokus har varit att komma i ordning inne ,förstås. I helgen kom det nya taket på, de gamla takpannorna åkte av och innan helgen var slut kom de nya mörkgråa pannorna upp. Blir sån skillnad! Lovar husbilder snaaart…

Sen har jag ju tänkt att jag ska bli lite mer trädgårdskunnig också, när man är husägare och allt. Men det börjar inte så bra – vi har ett helt gäng av någon ört/krydda som växer som ogräs. Den luktar lite av en blandning mellan basilika och mynta, 4:e bilden nedan ser ni hur den ser ut, någon som vet?

xoxo

pion_blogg

Alltså det här med regelbundet bloggande går inte så bra för mig. Med ett gäng bilder redo för uppladdning är det något annat som har dykt upp, och sedan har min fantastiska ”småbarnsmamma-hjärna” glömt bort det tills jag öppnar datorn nästa gång. Men ikväll sitter både jag och T på våra rumpor i soffan, tända ljus, han tittar fotboll och jag slösurfar. Så jääkla gött att slösurfa, Mini Rodini’s sommarrea också..Ah, ni fattar. Och ett blogginlägg nu. Bjussar på lite blandade bilder från veckan som gått, kameran åker fram emellanåt och vår lillkille befinner sig nog på närmare tusentalet bilder alla redan.

Midsommar med blommor i håret. Mina två killar. Ivar busar i egna rummet. Och bakning till kommande renoveringsdagar.

xoxo

veckanibilder

Vi har haft en hektisk vecka i vår nya lya med uppackning och organisering av alla dessa prylar. Gaaalet med skräp vi har haft i gömmorna i lägenheten… Lådor överallt! Det mesta har nu börjat hamna på plats. Gardinskenor i vardagsrummet har skruvats upp med tunna skira gardiner, och våra möbler har fått helt nytt liv i nya rum.

Midsommaraftonen igår firades på dagen med lilla familjen, göttig sommarlunch i all enkelhet. Sill och färskpotatis med tillbehör. Kvällen spenderade vi med härliga vänner och barn! Grille och 5-kamp hann vi med mellan regnskurarna. Denna Midsommar som alltid bjussar på faaantastiskt väder 😉

Nästa projekt här i huset är takomläggning kommande vecka. Tänkte jag ska försöka ladda upp lite husbilder på bloggen för alla nyfikna. Har hänt massor på kort tid ju!

Ha en finfin helg!

xoxo

      

Denne lille 1-åring hade födelsedag i slutet av maj, och vad passar då bättre än somriga bilder i det gröna tyckte vi. Eller närmare bestämt i en kohage med finfint kvällsljus som jag alltid tjatar om. Kossorna hade vi koll på, trodde vi, de gick och betade i hagen bredvid så det var ju lugnt!? När vi klickar de sista bilderna kommer en gammal man och hojtar att kossorna och TJUREN kan komma emellan hagarna en bit högre upp… Jädrar vad bråttom vi fick. Stark ström i stängslet uppmärksammade han oss också om att det var… Vi kröp väääldigt försiktigt under, men åkte hem med härliga bilder på minneskortet i alla fall. Fotografen lever farligt igen…

xoxo

williot_webbwilliot2_webb

 

Mina dagar består just nu av att packa lådor, planera lite kring funktion och inredning i nya hemmet, och hänga med Ivar såklart. Om kvällarna är T uppe i huset och renoverar. Där går det undan! Jag har dock inte varit till så stor hjälp däruppe, lite svårt att vara i huset allihop bland målarfärg och sågspån, lillkillen har det bättre i lägenheten tills det är färdigrenoverat. Snart är faktiskt det mesta klart för inflyttning och vi kan vara där allihop och packa upp. 

I lördags hade vi barnvakt en stund och då kunde jag gå loss med penseln och måla de fina pardörrarna vita. Det gör så mycket med färg! Dörrar blir vita, får nya handtag och nytt klickgolv läggs i våra sovrum. Det tar ju sin tid, men till en bra peng får vi tillslut vår stil på 60-tals kåken… Åh, det kommer bli så bra!

xoxo