| BLOGG
| BLOGG
BRÖLLOP - BARN - PORTRÄTT - FAMILJ
bröllop, wedding, fotograf falkenberg, fotograf, falkenberg, halmstad, varberg, fotograf varberg, ullared, ullared fotograf, ulla, shoppingkortet, hotell ullared, fotograf ullared, gekås, bröllopsfotograf, blogg, fotoblogg, photo, photo blog, wed, bride, bridesmaids, groom, groomsmen, instagram, facebook, insta, pinterest, vine, photographer, wedding photo, bröllopsfotograf halland, halland, göteborg, företag, företagare, entreprenör, presentkort, fotografering, västkusten, gravid, barnfotograf, familjebilder, familj, familjefotografering, barnfotografering, porträtt, porträttfoto, porträttfotografering, bloggare, canon, mark II, 50 mm, photoshop, adobe photoshop, iMovie, animoto, extrema album, qt albums, kissweddingbooks, personlig almanacka, foto mat, matfotograf, duktig fotograf, sverige fotograf, halland fotograf, blondinbella, isabella, löwengrip, proffs, proffsfotograf, redigering, bildredigering, photoshop, sweden, photographer, instagram, facebook, pinterest,västkusten, fotografering priser, priser fotograf, utbildning fotograf, fotoblogg, blogg foto, foto blogg, photo, blogger, photo blog, foki,
12
blog,ajax_fade,page_not_loaded,boxed
title

Hej måndag! Ledig måndag dessutom, alltid skönt efter jobbhelg. Regnet står som spö i backen och vi håller oss inne på förmiddagen och grejar och leker om vartannat. 

  

Det första Ivar gör när vi är hemma och leker är att springa och hämta sin sångpåse. Han älskar den! Han har fått den av sin mormor och det är favoriten just nu. Han gräver lite nere i påsen och drar upp en figur och jag sjunger tillhörande sång. Exempel en buss och då är det ”Hjulen på bussen…”, en stjärna ”blinka lilla stjärna” ja, ni förstår! Han snabbar sig att dra upp en ny figur, för att se vad jag sjunger då!? För mysigt!

   
  
Sångpåsen är från Oscar&Ellen och finns massvis med figurer att köpa till. 

Hej godingar.  Vilka kalla dagar (och nätter!) vi har nu, äntligen riktig vinter! Vaknade upp imorse och alla träden var vitfrusna, som i ett vinterlandskap vi sällan får här på västkusten. Här hemma har vi lite förkylningstider, så det blir en lugn dag för mig och Ivar…Så lugnt det kan vara med en ettåring som precis lärt sig gå. Han blir bara modigare och modigare, får sig ett par törnar om dagen, men upp igen! Det går så fort. Vem lär han allt?

IMG_7425-0 copy
Till frukost lyxade vi med mandelpannkakor (recept här), hemmagjord och nyttig hasselnötskräm (recept), kiwi och några koppar citron/ingefärste för min del. Det gick hem hos skrotnissen! Han är lika pannkaksgalen som sin mor han.

xoxo

 

   
Hej fina ni. Hoppas att starten på 2016 har varit fantastisk! Själv kan jag inte förstå vart 2015 så snabbt tog vägen, men det är väl så, dagarna är fyllda med fart och fläkt – och tiden går ju fort när man har roligt sägs det. 

Jag längtar efter snö. Nu börjar det bli fräsch biter-i-kinderna-kyla i alla fall, ett krispigt ljus och solen ligger precis där man vill ha den, fotomässigt. Hade med kameran ut (det händer i princip aldrig längre!) på vår förmiddagspromenad och knäppte lite bilder på lekplatsen. Denna älskade unge, alltid så glad. Ser fram emot ett nytt år med min lilla familj. 

xoxo 

    
 

Denna stackars blogg blir lätt bortglömd i min fullspäckade vardag. Jag ska ha som nyårslöfte att bli liiite bättre, jag lovar. Att bilderna ligger i mappar, i datorn, känns ju sådär faktiskt. Men allt kan ju bara bli bättre (!) och idag bjussar jag på ett gäng bilder från september. Haha. Ja, September.

Hur som helst. I början av september träffade jag detta förväntansfulla par, Nicole och Markus, på en fin äng i kvällssolen. Faktiskt ängen som ligger 50 meter från vårt hus. Perfekt fotoäng. En sån superfin mage då!! Det är något extra pirrigt över dessa bilder, gillar dem väldigt mycket, jag som gärna är väldigt självkritisk. I början av november föddes deras lilla kille.

xoxo

_MG_6517

_MG_6510

_MG_6557

_MG_6616 _MG_6628 _MG_6651_MG_6633_MG_6678 _MG_6728 _MG_6790 _MG_6796 _MG_6836

Det blev ju såklart en hel del kalasande förra veckan för vår 1-åring! På födelsedagen blev det mysig frukost bara jag och Ivar, sedan fick vi kompisbesök med fika och bus! Lördagen sedan, kom resten av familj och släkt. Vi bjöd på mat och fika, och Ivar hade sedan fullt upp med att prassla i presentpapper och titta på sina nya leksaker. Vi fick så mycket fint! På kvällen när alla gäster hade gått hem, fick han provåka Bobby Car:en. Lycklig kille som somnade gott sedan…

xoxo

kalas_blogg

twins!

28 Okt 2015, FOTO - BARN/FAMILJ

_MG_7421_webb

I måndags var Ivar hos sin farmor en stund och jag hade fotodejt med mina fantastiska stamkunder. Sedan min företagsstart 2011 har jag fått följa dem genom två graviditeter, 1-års foto på storebror, ett bröllop, och nu 1-års fotografering med deras superdupersöta tvillingtjejer! Bland finaste höstlöven. Åh, jag smälter varje gång jag scrollar igenom bilderna. Ska bli så kul att visa er framöver!

xoxo

ivar 1 år ♥

14 Okt 2015, BEBIS

Ett år. Ett år sedan första värken. Ett år sedan vi träffade vår goa onge för allra första gången. Klockan 10.12. Jag kommer aldrig glömma den stunden!

Och idag har du din första födelsedag. Som detta år sprang iväg, och snart är det du som springer ifrån oss. Ett år av skratt, kärlek, frustration, tårar, obeskrivlig lycka, stolthet och fullt av nya lärdomar du ger oss.

Grattis på din 1-års dag, älskade Ivar!

xoxo

IMG_2379 IMG_2390

_MG_6972_webb_MG_6949_webb _MG_6995_webb _MG_7005_webb

nova

22 Sep 2015, FOTO - BARN/FAMILJ

_MG_4611_webb

Den första riktigt goa sommarveckan, efter att semestrarna var slut, träffade jag Nova och hennes föräldrar nere vid havet för att dokumentera denna glada och badtokiga 1-åring! Precis, bad ja, fotograferingen avslutades med ett dopp – både med och utan kläder för Novas del. Till och med så jag blev sugen. Men en flitig modell behöver svalka sig!

Och på minneskortet fastnade dessa favoriter:

 

 

nova_blogg1 nova_blogg2

Helgen.

20 Sep 2015, HUSET, INSPIRATION

  

September, och helt fantastiskt väder! Sensommar är ju det bästa…Blev lite fix här hemma i helgen, och vi har börjat göra i ordning i Ivars rum. Till 1-års dagen i mitten av oktober så är tanken att det ska se hyfsat ut. En myshörna blev det nu, i form av ett hus som T snickra ihop. Alltså min favoritsnickare, så galet bra med händiga män! En madrass och lite fler kuddar så blir det toppen. 

Pysslade även ihop två roliga krukor med dekorplast som blev så fina i fönstret. Lättaste nånsin ju! Tröttnar vi på trycket är det bara att dra bort plasten. Dekorplast hittar ni på Panduro. 

Vet ni. Imorgon börjar jag jobba igen. T börjar ta ut lite pappaledighet och jag ska mjukstarta med några dagar i veckan bara. Har varit hemma från jobb i ett år nu, så det är med blandade känslor jag går och lägger mig ikväll. Min mamma-bebis-bubbla spricker lite här, men att träffa kollegor och bli lite social igen ser jag fram emot samtidigt som jag kommer uppskatta dagarna med Ivar ännu mer. Jag ser ofta livet som en bok, och detta har varit ett utav många fantastiska kapitel. 

xoxo
    
   

    

Nu i sommar har vi hunnit med några DIY-projekt till barnrummet här hemma. Dessa två pjäser ovan har fått lite nytt liv ” a la 2015″. Både byrån och gåvagnen hade jag när jag var liten, så roligt att de har sparats och kan återanvändas! 

{Betonggrå möbelfärg samt svart matt sprayfärg från Panduro.}

xoxo