| BLOGG
| BLOGG
BRÖLLOP - BARN - PORTRÄTT - FAMILJ
bröllop, wedding, fotograf falkenberg, fotograf, falkenberg, halmstad, varberg, fotograf varberg, ullared, ullared fotograf, ulla, shoppingkortet, hotell ullared, fotograf ullared, gekås, bröllopsfotograf, blogg, fotoblogg, photo, photo blog, wed, bride, bridesmaids, groom, groomsmen, instagram, facebook, insta, pinterest, vine, photographer, wedding photo, bröllopsfotograf halland, halland, göteborg, företag, företagare, entreprenör, presentkort, fotografering, västkusten, gravid, barnfotograf, familjebilder, familj, familjefotografering, barnfotografering, porträtt, porträttfoto, porträttfotografering, bloggare, canon, mark II, 50 mm, photoshop, adobe photoshop, iMovie, animoto, extrema album, qt albums, kissweddingbooks, personlig almanacka, foto mat, matfotograf, duktig fotograf, sverige fotograf, halland fotograf, blondinbella, isabella, löwengrip, proffs, proffsfotograf, redigering, bildredigering, photoshop, sweden, photographer, instagram, facebook, pinterest,västkusten, fotografering priser, priser fotograf, utbildning fotograf, fotoblogg, blogg foto, foto blogg, photo, blogger, photo blog, foki,
12
blog,ajax_fade,page_not_loaded,boxed
title

nova

22 Sep 2015, FOTO - BARN/FAMILJ

_MG_4611_webb

Den första riktigt goa sommarveckan, efter att semestrarna var slut, träffade jag Nova och hennes föräldrar nere vid havet för att dokumentera denna glada och badtokiga 1-åring! Precis, bad ja, fotograferingen avslutades med ett dopp – både med och utan kläder för Novas del. Till och med så jag blev sugen. Men en flitig modell behöver svalka sig!

Och på minneskortet fastnade dessa favoriter:

 

 

nova_blogg1 nova_blogg2

Helgen.

20 Sep 2015, HUSET, INSPIRATION

  

September, och helt fantastiskt väder! Sensommar är ju det bästa…Blev lite fix här hemma i helgen, och vi har börjat göra i ordning i Ivars rum. Till 1-års dagen i mitten av oktober så är tanken att det ska se hyfsat ut. En myshörna blev det nu, i form av ett hus som T snickra ihop. Alltså min favoritsnickare, så galet bra med händiga män! En madrass och lite fler kuddar så blir det toppen. 

Pysslade även ihop två roliga krukor med dekorplast som blev så fina i fönstret. Lättaste nånsin ju! Tröttnar vi på trycket är det bara att dra bort plasten. Dekorplast hittar ni på Panduro. 

Vet ni. Imorgon börjar jag jobba igen. T börjar ta ut lite pappaledighet och jag ska mjukstarta med några dagar i veckan bara. Har varit hemma från jobb i ett år nu, så det är med blandade känslor jag går och lägger mig ikväll. Min mamma-bebis-bubbla spricker lite här, men att träffa kollegor och bli lite social igen ser jag fram emot samtidigt som jag kommer uppskatta dagarna med Ivar ännu mer. Jag ser ofta livet som en bok, och detta har varit ett utav många fantastiska kapitel. 

xoxo
    
   

    

Nu i sommar har vi hunnit med några DIY-projekt till barnrummet här hemma. Dessa två pjäser ovan har fått lite nytt liv ” a la 2015″. Både byrån och gåvagnen hade jag när jag var liten, så roligt att de har sparats och kan återanvändas! 

{Betonggrå möbelfärg samt svart matt sprayfärg från Panduro.}

xoxo

   

 
 
  

Hej vänner! Hoppas ni haft en go helg! Här har vi hunnit med en hel del. 

Jag blev överraskad med bröllopsfotografering igår, hade väl det lite på känn att det skulle fotas något ”mer” än vanliga familjebilder, och när vi möts upp så står hela familjen i bröllopskläder, så fina så! Utmaning att inte ha full koll! Men är det hemligt så är det. 😉 Vi fick massa fina bilder, visar i bloggen så småningom.

Idag var pappan iväg på Paintball så jag och Ivar spenderade eftermiddagen med att baka babymuffins med bär. Hade en riktigt fikasugen kille som godkände mellanmålet, två muffins senare… 

xoxo

   

    

Canon EOS 6D @ 50 mm f/1,4


I förra veckan var jag iväg på en av sommarens första fotograferingar. Jag fotar inte lika mycket som ”vanligt” ännu. Busy! Frågan är om ”som vanligt” blir på ett tag? Tar helt enkelt så mycket bokningar jag känner att jag och min lilla familj hinner/orkar med. Att jag nu är fullbokad hela augusti och september är ju så himla kul, trots att jag haft långt mammauppehåll!

Men OJ vad roligt att få porträttfota på allvar igen! Mötte upp Denice och Erik för gravidfoto vid Yngeredsforsen en bit utanför Vessigebro. Julikväll, solnedgång, några fighter med knotten fick vi ta, men vi fick ihop ett gött gäng bilder på fina kulan! Några flashbacks, då detta var jag förra sommaren.

xoxo
deniceerik1deniceerik2

Det här med hus är ju ett livsprojekt. Och det förstår vi nu efter att varit husägare i 1,5 månad med alla våra idéer, planer och visioner är det tid och pengar som styr som vanligt. Vi har fått upp de mesta lådorna, renoverat lite på ytskiktet, lagt nytt tak och gjort lite fönsterbyte. Nu ska vi börja bo in oss lite, spara pengar, spara pengar, och sedan får vi se vad vi hugger tag i framöver. Alltid behövs det småfixas, men det är så fantastiskt att ha sitt eget! Att äga en egen liten yta på jordklotet.

 

Här ett gäng bilder; dock inte hunnit ta nya bilder i hela huset så vi börjar med dessa. Från hallen in till vardagsrum har vi dessa fina pardörrar som blev vita. Parketten behöll vi. Även altandörren som skymtas på de nya bilderna är utbytt. Alla väggar och tak är uppfräschade med färg!

vrum

 

Huset är i etage, från hallen har vi några trappsteg upp till sovrummen/badrum/kontor/klädkammare. Här blev det vitt, vitt, vitt samt nya handtag på alla dörrar.

hall

Här ett utav smårummen som kommer bli mitt kontor tillsvidare. Den fantastiska blåa väggen behöll vi INTE. Vi lade in nytt golv. Skrivbordet på de nedre bilderna var kvarlämnat i huset så det behöll vi, kan bli bra sedan när vi får upp allt, lite förvaring och så. Bara älskar min blivande anslagstavla av armeringsjärn!

 

kontor

xoxo

Bland ris och snår i vår lilla trädgård växer det både det ena och det andra. Favoriten just nu är pionbusken med alla dess rosa knoppar. Var ute en sväng i trädgården igår, har knappt hunnit reka läget där ute för att allt fokus har varit att komma i ordning inne ,förstås. I helgen kom det nya taket på, de gamla takpannorna åkte av och innan helgen var slut kom de nya mörkgråa pannorna upp. Blir sån skillnad! Lovar husbilder snaaart…

Sen har jag ju tänkt att jag ska bli lite mer trädgårdskunnig också, när man är husägare och allt. Men det börjar inte så bra – vi har ett helt gäng av någon ört/krydda som växer som ogräs. Den luktar lite av en blandning mellan basilika och mynta, 4:e bilden nedan ser ni hur den ser ut, någon som vet?

xoxo

pion_blogg

Alltså det här med regelbundet bloggande går inte så bra för mig. Med ett gäng bilder redo för uppladdning är det något annat som har dykt upp, och sedan har min fantastiska ”småbarnsmamma-hjärna” glömt bort det tills jag öppnar datorn nästa gång. Men ikväll sitter både jag och T på våra rumpor i soffan, tända ljus, han tittar fotboll och jag slösurfar. Så jääkla gött att slösurfa, Mini Rodini’s sommarrea också..Ah, ni fattar. Och ett blogginlägg nu. Bjussar på lite blandade bilder från veckan som gått, kameran åker fram emellanåt och vår lillkille befinner sig nog på närmare tusentalet bilder alla redan.

Midsommar med blommor i håret. Mina två killar. Ivar busar i egna rummet. Och bakning till kommande renoveringsdagar.

xoxo

veckanibilder

Vi har haft en hektisk vecka i vår nya lya med uppackning och organisering av alla dessa prylar. Gaaalet med skräp vi har haft i gömmorna i lägenheten… Lådor överallt! Det mesta har nu börjat hamna på plats. Gardinskenor i vardagsrummet har skruvats upp med tunna skira gardiner, och våra möbler har fått helt nytt liv i nya rum.

Midsommaraftonen igår firades på dagen med lilla familjen, göttig sommarlunch i all enkelhet. Sill och färskpotatis med tillbehör. Kvällen spenderade vi med härliga vänner och barn! Grille och 5-kamp hann vi med mellan regnskurarna. Denna Midsommar som alltid bjussar på faaantastiskt väder 😉

Nästa projekt här i huset är takomläggning kommande vecka. Tänkte jag ska försöka ladda upp lite husbilder på bloggen för alla nyfikna. Har hänt massor på kort tid ju!

Ha en finfin helg!

xoxo