| BLOGG
Jag skapar minnen av dina ögonblick - BRÖLLOP - BARN - PORTRÄTT - FAMILJ
bröllop, wedding, fotograf falkenberg, fotograf, falkenberg, halmstad, varberg, fotograf varberg, ullared, ullared fotograf, ulla, shoppingkortet, hotell ullared, fotograf ullared, gekås, bröllopsfotograf, blogg, fotoblogg, photo, photo blog, wed, bride, bridesmaids, groom, groomsmen, instagram, facebook, insta, pinterest, vine, photographer, wedding photo, bröllopsfotograf halland, halland, göteborg, företag, företagare, entreprenör, presentkort, fotografering, västkusten, gravid, barnfotograf, familjebilder, familj, familjefotografering, barnfotografering, porträtt, porträttfoto, porträttfotografering, bloggare, canon, mark II, 50 mm, photoshop, adobe photoshop, iMovie, animoto, extrema album, qt albums, kissweddingbooks, personlig almanacka, foto mat, matfotograf, duktig fotograf, sverige fotograf, halland fotograf, blondinbella, isabella, löwengrip, proffs, proffsfotograf, redigering, bildredigering, photoshop, sweden, photographer, instagram, facebook, pinterest,västkusten, fotografering priser, priser fotograf, utbildning fotograf, fotoblogg, blogg foto, foto blogg, photo, blogger, photo blog, foki,
12
blog,ajax_fade,page_not_loaded,boxed
title

linda ♥ jonas

16 augusti 2014 16:30, FOTO - BRÖLLOP

Lite bröllopsredigering såhär denna lördagseftermiddag. Mötte upp fina Linda och Jonas vid Varbergs fästning i slutet av maj, ja det känns ju som en evighet sedan nu! Sommaren har rusat, och jag ska försöka hinna ikapp med att visa alla kalasfina bröllopsbilder som ligger på hårddiskarna och väntar iiiivrigt.

Puss på er! Ha en fin helg! xoxo

 

blogg_1_webbblogg_2_webb

tisdagsblogg

12 augusti 2014 19:22, FOTO - TRYCKSAKER

Hej på er! Är precis hemkommen från första besöket i föräldragruppen. 8 par som andades och gjorde avslappningsövningar tillsammans i ett grymt svettigt rum, lite eftermiddags-slöa, gravid-slöa och där alla försökte ta in all nyttig info som barnmorskan delade med sig av.

Nu är soffan MIN! Har kommit in i någon trötthetssvacka och vilar all ledig tid känns det som. Tur att jag samtidigt kan syssla med lite bildredigering då jag har ett gött gäng av sommarens bröllopsbilder som ska avslutas och levereras. På tal om leverans så tog jag några bilder på boudoiralbumet på Fia innan jag skickade iväg; jag är så fantastiskt nöjd med leverantören av mina album. Precis den lyxiga känslan jag vill det ska vara när man som kund bläddrar igenom sina bilder.

xoxo

fiaalbum_blogg

bts_augusti

Men javisst! På bröllopet förra helgen hade jag med mig en söt assistent på fotograferingen. Hon ska själv börja fota bröllop och ville ha lite tips och inspiration. Perfekt med någon som assisterar med skärmen dessutom nu när jag känner mig gaalet osmidig. Hon hann även ta några ”behind the scenes”-bilder vilket är kul, men urk för att se sig själv på bild, men denna får funka!

Idag har jag fullt upp med bröllopsbilder; urval, tackkort och leverera fotoalbum som jag fick på posten idag!

Ha en skön helg! xoxo

tiden rusar!

5 augusti 2014 21:12, BEBIS, FOTO - PORTRÄTT

Hej. Här har ni mig, lite tjockare än vanligt bara…

Det blev lite bilder en utav sommarkvällarna på semestern, då i vecka 30. Att det redan gått 75%. När man till en början tycker att nio månader känns som en evighet, att man har den längsta startsträckan någonsin för förberedelser både praktiskt och mentalt. Vi börjar nu få ordning på det mesta för att en liten ska kunna flytta in hos oss.

Med stativ och fjärrutlösare var det alltså detta som blev resultatet på en helt vanlig åker i solnedgången. So much love ♥

xoxo

 

minkula_blogg

boudoir

2 augusti 2014 18:29, FOTO - PORTRÄTT

I maj träffade jag fina Fia för boudoirfotografering. Och har sedan dess har jag ruvat på dessa bilder som skulle bli album att ge bort till den blivande mannen i morgongåva. Idag gifter de sig, och han har fått sitt album!

Har kommit hem från deras bröllopsfotografering för en stund sedan och, vilket par! Här har ni dagens brud, fast några månader innan bröllopet:

fia_boudoir_bloggfia_boudoir_blogg2

Fina sommar! Semestern prickades in på de bästa veckorna och jag har nog aldrig badat i havet så många gånger som i år! Här är en liten sammanfattning av semesterveckorna, allt från strand till foto, till babyinköp och massa glassätande! xoxo

 

blogg_instsmoments

vitamin boost!

24 juli 2014 20:17, FOODLOVE

Denna måste ni prova! Min nya drog. Fräsch som bara den! Har länge snöat in på hallon- och jordgubbssmoothies men efter att ha provat detta recept så kommer det nog dröja ett tag innan jag är i hallonvevan igen. Varför har jag inte gjort denna tidigare? Så enkel, och blir nästan lite ”glassliknande” precis när den är nymixad. Slurp säger det ju!

xoxo

mango_blogg

_MG_7585-2_webb

Då var vi inne på sista semesterveckan och på måndag börjas det med jobb igen. Kl 6:45. På med blåtröjan och in i gula lådan! Sommaren verkligen rusar, och snart är det oktober.

Vi räknar dagar och veckor nu. Har haft delmål att räkna ner mot under hela tiden och vips så har det gått 200 dagar, 30 veckor och 70%. Tidigare har allting känts så ”långt borta”, men när vi är på denna sidan av sommaren och när magen växer på i sån ruskigt fart så börjar det faktiskt landa att våra liv snart kommer vändas upside down och snurras om några varv. Lite sådär härligt ovetande.

Hur som helst så har jag fått många frågor om vem som ska få äran att fotografera mig och magen. Och äran fick – Jag! Med stativ och fjärrutlösare kilade jag ut en TROPISK sommarkväll i solnedgången och klickade av några porträtt. Har inte hunnit titta igenom hela gänget så bjussar i vanlig ordning på en liten sneaker.

Hoppas ni har fina sommardagar! xoxo

prickiga drömmar

14 juli 2014 21:51, FOODLOVE

Härliga semester! Bestämma dagarna precis som man vill, spontant och tom kalender! Flipflops, jordgubbssaft, isglass, kortspel på balkongen och sand mellan tårna.

I förmiddags när regnet hängde i luften passade jag på att slänga ihop en av mina favoritkakor. Småkakor alltså. Så underskattat! Extra bra när dem är lätta att göra och blir två plåtar som räcker till sommarens alla picknickar och kaffepauser. Gott!

xoxo

prickiga_blogg

tittut!

9 juli 2014 19:29, FOTO - BARN/FAMILJ

_MG_7199_webb

Har idag tagit 6 veckors bilder på denna söta lilla skrutt. Fler bilder så småningom. Tur att vi avklarade det tidigare i förmiddags för resten av eftermiddagen har jag haft fullt sjå med att dricka vatten och äta isglass. God damn vilken sommarvärme vi har! Sitter nu ute på balkongen och börjar bli människa igen, skugga och fläktar ljuvligt. Underbara sommarkvällar ♥

xoxo