| BLOGG
Jag skapar minnen av dina ögonblick - BRÖLLOP - BARN - PORTRÄTT - FAMILJ
bröllop, wedding, fotograf falkenberg, fotograf, falkenberg, halmstad, varberg, fotograf varberg, ullared, ullared fotograf, ulla, shoppingkortet, hotell ullared, fotograf ullared, gekås, bröllopsfotograf, blogg, fotoblogg, photo, photo blog, wed, bride, bridesmaids, groom, groomsmen, instagram, facebook, insta, pinterest, vine, photographer, wedding photo, bröllopsfotograf halland, halland, göteborg, företag, företagare, entreprenör, presentkort, fotografering, västkusten, gravid, barnfotograf, familjebilder, familj, familjefotografering, barnfotografering, porträtt, porträttfoto, porträttfotografering, bloggare, canon, mark II, 50 mm, photoshop, adobe photoshop, iMovie, animoto, extrema album, qt albums, kissweddingbooks, personlig almanacka, foto mat, matfotograf, duktig fotograf, sverige fotograf, halland fotograf, blondinbella, isabella, löwengrip, proffs, proffsfotograf, redigering, bildredigering, photoshop, sweden, photographer, instagram, facebook, pinterest,västkusten, fotografering priser, priser fotograf, utbildning fotograf, fotoblogg, blogg foto, foto blogg, photo, blogger, photo blog, foki,
12
blog,ajax_fade,page_not_loaded,boxed
title

prickiga drömmar

14 juli 2014 21:51, FOODLOVE

Härliga semester! Bestämma dagarna precis som man vill, spontant och tom kalender! Flipflops, jordgubbssaft, isglass, kortspel på balkongen och sand mellan tårna.

I förmiddags när regnet hängde i luften passade jag på att slänga ihop en av mina favoritkakor. Småkakor alltså. Så underskattat! Extra bra när dem är lätta att göra och blir två plåtar som räcker till sommarens alla picknickar och kaffepauser. Gott!

xoxo

prickiga_blogg

tittut!

9 juli 2014 19:29, FOTO - BARN/FAMILJ

_MG_7199_webb

Har idag tagit 6 veckors bilder på denna söta lilla skrutt. Fler bilder så småningom. Tur att vi avklarade det tidigare i förmiddags för resten av eftermiddagen har jag haft fullt sjå med att dricka vatten och äta isglass. God damn vilken sommarvärme vi har! Sitter nu ute på balkongen och börjar bli människa igen, skugga och fläktar ljuvligt. Underbara sommarkvällar ♥

xoxo

20140707-164822-60502550.jpg

Tre veckors semester har vi framför oss, och vi inledde den med att köpa barnvagn. En Brio Happy Superior, vilken djungel detta är egentligen. Finesser, funktioner, byglar, suffletter, chassi and so on… Hade min mamma och pappa med oss och pappa gick runt i butiken och jämförde priserna med ”hur mycket bil man skulle få för pengarna”. Typiskt honom. Och ja det kostar, men förhoppningsvis har vi vagnen länge och kanske även till fler knoddar. Speciell känsla nu när vi plockat upp och fått hem vagnen, den blir hur bra som helst, och det blir mer verkligt nu att det är en liten som ska ligga däri och sussa…

Efter lilla shoppingsvängen gick vi till Hamnkrogen, Varberg, och åt deras omtalade (tydligen!) surdegsbakade pizzor, rekommenderas verkligen såhär i semestertider! Man KAN INTE sluta äta!

xoxo

20140705-185249-67969439.jpg

Men idag har vi väl inte behövt frysa i alla fall? Närmare 30°, och med tjockismage och kamera i högsta hugg fotograferade jag idag det ljuvliga paret Josefin & Per ute i Grimsholmen. Det fläktade tack och lov väldigt skönt och vi hade tur med mycket moln! Mina minneskort är fyllda med helt fantastiska bilder. More to come…

xoxo

 

silva_goran_webb

_MG_5167_webb

Det borde egentligen förbjudas att ta sina bröllopsbilder kl. 12.00 mitt på dagen när solen står sådär osexigt högt på himmeln. Kvällsfoto i mitt HJÄRTA. Ett magiskt pirr, ett gyllene ljus, som pirrar lika mycket som i brudparets magar.

En klassisk bröllopsdag med fullt av gäster som ivrigt väntar in bröllopsparet efter vigseln gör det svårt att få till en fotografering när ljuset är som bäst lämpat. Men som jag hoppas, att fler skulle prioritera oslagbara bilder! Jag ska nog börja promota detta lite mer! Så värt!

xoxo

mera preggo!

17 juni 2014 13:46, FOTO - PORTRÄTT

Är det inte babyboom i år så säg? Jag mötte upp fina Malin med sin kula ute vid Grimsholmen i maj. Nu har hon inte långt kvar, i början av juli väntar de sin första bebis. Dessa bilder gjorde Malin ett album utav och gav till den blivande pappan, ”Vi älskar dig”, hur fint som helst!

xoxo

 

malin_blogg

Hej godingar! Denna dag har handlat om bildredigering. Redigerar och lyssnar på Fredagspodden. Bästa kombon! Har ett heeelt galet gäng bilder på lager just nu om man säger så. Tre fantastiskt fina bröllopspar bland annat som väntar på sin bildleverans! 

Men det jag vill komma till är att det snart är dags att varva ner, eller det ÄR dags, vilket känns lite konstigt att säga mitt i en högsäsong av bröllop och barnfoto! I början av oktober är det tänkt att vi ska få en liten bebis, så fantastiskt ♥ men fortfarande så overkligt! Med detta kommer det ”lilla” kruxet att jag inte kommer vara en lika smärt och smidig fotograf framöver (hej kylskåp typ!), samt att jag kommer ha begränsad tid och ork att ta fotojobb denna sommar. Att boka in fotojobb får komma i andra, eller tredje hand den närmsta tiden och jag tar mig an bokningar i den mån som funkar, eventuellt med kortare framförhållning för att humör och kropp inte riktigt synkar alla dagar.

Huruvida det kommer se ut i framtiden och hur mycket bokningar jag kommer ta får vi helt enkelt återstå att se. Jag och kameran kommer såklart inte gå i ide, och jag hoppas dessutom att ni tittar in här lite då och då även i fortsättningen ♥

xoxo

 

gravid_blogg